petak, 4. svibnja 2018.

OVO JE SJAJNA VIJEST ZA BOSANCE U DIJASPORI: Sada će lakše i brže moći doći u voljenu BiH



Danas je na mostarski aerodrom sletio prvi avion iz Geteborga.
Avion firme Malmo Aviation danas je prvi put sletio u Mostar. Iz Geteborga je dovezao 110 putnika koji su uživali u dvosatnoj vožnji. Ovo je ugođaj o kojem je većina bosanaca i hercegovaca sa adresom prebivališta u nekoj od skandinavskih zemalja, godinama tek maštala. Danas su njihove želje ostvarene.


A današnji promotivni let realizovan je zahvaljujući višemjesečnim pregovorima mostarskog aerodroma i mostarske Agencije Lasta Travel sa avio-kompanijama iz Švedske.
Letovi na avioliniji Mostar – Geteborg do 30. 7. ove godine biće realizirani 2 puta sedmično i to po cijeni od 280 eura a njeno dalje održavanje zavisiće od interesa putnika.
Slijedeći let iz Geteborga za Mosatar će biti upriličen 6. aprila, dok će ovim avionom u povratnom letu za Švedsku letjeti 25 putnika. Realizacijom ovoga projekta Aerodrom Mostar će u ovoj godini ispuniti maksimalni kapacitet putnika i to 85 000.


izvor:zanimljivosti.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...