nedjelja, 27. svibnja 2018.

SKANDALOZNO! ANABELA PREDSTAVILA TUĐI BREND KAO MODNU KOLEKCIJU LUNE ĐOGANI: Ovo su dokazi! Da li će zbog ovoga završiti pred sudom?

Luni Đogani danas je u Zadrugu stigao paket sa garderobom koja predstavlja njenu prvu modnu kolekciju i nosi potpis “Luna Đo”, a koji je plasirala i poslala joj mama Anabela Atijas kao iznenađenje.


Međutim, ubrzo su se na društvenim mrežama pojavile fotografije sa komentarima kako je Luna, odnosno Anabela, neke svoje modele zapravo “ukrala” od jednog britanskog modnog brenda, tačnije “Pretty Little Things”, te da je njena kolekcija koja je od danas, 25. maja, dostupna u online prodaji, u stvari plagijat.
Ova saznanja potvrđena su od strane osobe koja nam se obratila ovim povodom, a koja je imala priliku da posjeti pomenuti britanski brend u Los Anđelesu.
– Kolekcije koje je Anabela kompletno iskopirala su od kompanije “Pretty Little Things”, koja se takođe nalazi u Los Anđelesu i koju sam lično imala prilike da posjetim, a kasnije kupujem online preko njihovog sajta. Kolekcija je skroz iskopirana i na nju stavljena etiketa Luna Djo – tvrdi  sagovornica.
Sada se postavlja pitanje da li će se Atijasova naći na sudu sa dizajnerima koji stoje iza komada koje je prisvojila. Đoganijevi bi mogli da plate veliku odštetu ukoliko ovaj slučaj završi na sudu, odnosno ukoliko se dokaže da postoji osnov za tužbu. i Sami uporedite odjeću sa potpisom “Lune Đo” i originalne komade, pa prosudite sami da li je riječ o nelegalnom prisvajanju tuđe svojine.
Inače, Anabelini antifanovi su slučaj već prijavili britanskom brendu.







Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...