GLINA
Glina može da se kupi u svakoj apoteci. Vrlo je delotvorna na svim vrstama spoljnih izraslina koje su definisane kao benigni tumori. Korišćenje je vrlo prosto, ali je zaista potrebno biti uporan.
Na čistu gazu stavite dva prsta debeo sloj gline koju ste pre toga razmutili sa vodom i doveli je na gustinu, recimo, pavlake. Takve obloge stavljajte najmanje tri nedelje svako veče pred spavanje na problematično mesto.
Ujutro će glina biti suva, a mesto nemojte ispirati vodom niti kvasiti dok tretman traje, već ga samo obrišite, blago istrljajte suvom krpom da biste skinuli ostatke gline.
Posle tri nedelje pauzirajte nedelju dana, pa ponovite proceduru.
Posle tri nedelje pauzirajte nedelju dana, pa ponovite proceduru.
KROMPIR
Izrendati jedan kilogram neprskanog krompir, procediti ga kroz sterilnu gazi (malo pomalo, ne sve odjednom) u staklenu teglu koju ste pre toga sterilisali na pari. U taj sok stavite pola kilograma meda i pola kilograma sitnog bibera.
Zamotajte u krpu i ostavite na tamno mesto da odstoji jedan dan. Teglu pre upotrebe protresite, izmućkajte, pa jednu kašiku smeše stavite na gazu i previjte problematično mesto. Prespavajte sa tim. Teglu držite u frižideru.
Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina.
Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina.
BUNDEVA
Zdravu neprskanu bundevu srednje veličine dobro operite, isecite na što sitnije komade i kuvajte je dok se ne pretvori u kašu. Kašu ohladite i u nju sipajte jedan kilogram crnog brašna. Sve izmešajte, stavite u čistu teglu.
Ovim postupkom nastaje smeša nalik masti, kojom bi trebalo da mažete obolelo mesto barem tri puta dnevno. Delotvorna je prevshodno kod kod unutrašnjih izraslina na mekim tkivima (jajnici, materica, grlo, stomak…).
izvor: megagiga.com
Nema komentara:
Objavi komentar