srijeda, 23. svibnja 2018.

VOJKE ĐANS IMAO S××S SA ANOM KORAĆ! “Bomba” eksplodirala nedugo posle vesti o produženju Zadruge




Vojke Đans, kako piše Alo, krije veliku tajnu od svoje devojke Sare Reljić. Tajnu koja bi Zadrugu mogla da uzdrma iz temelja!


Ana Korać je, kako navodi dnevni list, bila u s××s šemi sa Vladanom Vojnovićem, i to u avgustu prošle godine, a u rijalitiju se prave da se ne poznaju.
Ona se pojavila u njegovom spotu “Od 0 do 100” i tad su se, kako se navodi, rodile simpatije između njih dvoje. Prema pisanju dnevnog lista, nju nije zanimala veza, ali je uspela da zavede Vojketa.
– Ana nije neko ko voli da se vezuje. Imala je jednog dečka za kojim i dan danas pati, a bili su dugo u vezi. Kad su se razišli, ona je u svakom narednom tražila njega, ali nije želela da se upušta u nove veze. Prošle godine, kada je dospela u žižu javnosti, stigla je ponuda od Vojketa da se pojavi u njegovom spotu. Ona je rado pristala, i tada su se javile simpatije između njih dvoje – otkriva izvor za Alo.
On dodaje:


– Viđali su se nekoliko nedelja, a bili su u neobaveznoj s××s kombinaciji. Vojketu se ona veoma dopala, međutim, Ana nije želela da pridaje previše pažnje odnosu sa Đansom. Kada ga je izgustirala posle nekoliko nedelja, prestala je da mu se javlja. Vojketu nije bilo svejedno. Danima ju je posle toga zvao i slao joj poruke, međutim, nju to više nije interesovalo.
Izvor.novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...