utorak, 22. svibnja 2018.

PRELOMIO ZAUVEK! Sloba SHVATIO koju od njih dve VOLI – Samo me ONA zanima…DRAMA U NAJAVI! (VIDEO)

Proteklih nekoliko dana svi zadrugari preživeli su niz neprikladnih situacija u kojima su se nalazili, a naročitno ljubavni trougao koji čine Kristina Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani.

O njihovom odnosu spekulisalo se u poslenje vreme mnogo, a nedavno je zbunjena Luna progovorila o celokupnoj situaciji koja ju je zadesila otkad je uplovila u vezu sa oženjenim čovekom, a ne krije da i te kako sumnja u njegova osećanja prema njoj otkad je Kija izjavila da ga još uvek voli, i na osnovu toga odličila je da privremeno stavi tačku na ljubavnu vezu sa svojim izabranikom.
Slobi je svakako najteže, jer po svemu sudeći on je zaljubljen u Lunu, ali na osnovu njegovog ponašanja i postupaka mnogi mogu a da zaključe da nije potpuno ravnodušan ni prema svojoj supruzi Kiji.
Međutim, nakon turbulentne večeri kada je bila organizovana “Zadrugovizija 3”, Sloba je zapao u depresiju zbog situacije u kojoj se našao poslednjih dan. Pa je zbog svega toga, odlučio da se poveri trudnoj zadrugarki Miljani Kulić. Miljana ga je u jednom trenutku upitala da li zna šta hoće.


– Mene Kija ne zanima, Luna me zanima i samo sa njom želim da budem. Ne mogu da se restartujem u glavi, imam osećaj da živim nervni slom – rekao je Sloba vidno potrešen.
Da li će veza Slobe i Lune opstati, ili će ipak doći do pomirenja sa i dalje zakonitom suprugom, ostaje nam da vidimo.
Izvor.novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...