petak, 25. svibnja 2018.

J*BALA TE I ONA I POBEDA I PINK! Kraj! Sloba nasrnuo na Lunu, lomi glavom zid, vrata! Zlo! (VIDEO)

Dosta više.


Ako su Luna Đogani i Sloba Radanović planirali da “prodaju” svoju veliku ljubav, da bi došli do pobede u “Zadruzi”, posle ovoga, to će biti teško izvodljivo.
Luna je, po ko zna koji put, pobesnela. Njoj je zametalo što je Sloba razgovarao sa ljudima o njegovoj supruzi Kristini Kiji kockar, o pobedi i o produkciji rijalitija.
– J**ala te i ona (Kija Kockar) i pobeda i produkcija! Boli me k**ac za sve! – urlala je Luna.
– Ćuti, ne priča se o tome! – uzvratio je Sloba. Radanović ju je zatim zgrabio za lice i ponavljao da ćuti.
Sloba je besan izašao napolje, a Miki Đuričić, koji je slušao sve iz druge prostorije, je rekao da nije ni čudo što novinari stalno pišu o njima, kad daju povoda.


Luna je rekla da je došla da se odmori od priča o “Zadruzi” i pobedi, a Sloba joj nije dao da spava. Radanović se zatim vratio i u nastupu besa udario telom u zid i glavom u vrata. Sloba joj je predložio i da izađe napolje, ako joj se sve smučilo.
Na kraju je Radanovića držalo obezbeđenje, a kada se malo smirio, seo je u sobu u kojoj je sudnica i buljio u prazno, potpuno slomljen.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...