petak, 4. svibnja 2018.

NOVI DETALJI ODNOSA Kiji maćeha na kraju sahrane šapnula samo JEDNU REČENICU




Učesnica “Zadruge” Kristina Kija Kockar juče je u Zrenjaninu sahranila oca Miloša Kockara. Njegovom ispraćaju na večni počinak prisustvovao je veliki broj Kijinih prijatelja i članova porodice, a osoba koja se od nje nijednog trenutka nije odvajala bila je maćeha Kata.

FOTO: A. P. / RAS SRBIJA

Supruga Kijinog oca Miloša, Kata, sve vreme tokom sahrane stajala je tik uz Kiju, a njih dve su se nekoliko puta snažno zagrlile i tešile jedna drugu.
Iako su mnogi mislili da Kristina sa maćehom nije u dobrim odnosima, budući da ju je otac dobio u vanbračnoj vezi sa njenom majkom Nadicom Zeljković, ona je to demantovala i potvrdila da se njih dve maksimalno podržavaju, a zatim su otkriveni i novi detalji njihovog odnosa.

FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

– Supruga Miloša Kockara slala je Kiji poklone za Srbiju, ona je uvek bila uz nju. Odnos koji su oni imali nije uticao na to da Miloš ne treba da vodi računa o ćerki koju ima. To je gospođa Kata sada i pokazala i potvrdila – rekao je u emisiji posvećenoj “Zadruzi” na TV Pink jedan od novinara koji je prisustvovao sahrani.


Kia_kockar_sahrana_govor_zab_blic_unsafe_ree
Kristina je na groblju održala i oproštajni govor posvećen ocu.
– Kata je po završetku govora snažno zagrlila Kiju i poručila joj da će “biti uz nju, ma šta ona uradila” – otkrio je on.
Izvor,dnevni.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...