ponedjeljak, 7. svibnja 2018.

KIJA I SLOBA OPET ZAJEDNO: Luna će da BACI BOMBU! "Sanjao sam te..." otkrio joj, ali IMA







U kasnije sate Sloba se ušunjao kod Kije u pab, gde ona boravi od kada je u crnini zbog smrti oca. Radanović se nameračio da sazna kako se njegova, i dalje zakonita, supruga oseća pa je krenuo sa nizom pitanja oko njenog psihičkog i duševnog stanja.


- Sve mi se skupilo - naduvena Kija se požalila.
- Oćeš lek - hteo je Slobodan nekako da pomogne.
Ubrzo je napustio pab, ali to nije dugo trajalo jer ga je pojela odgovornost koju ima prema supruzi. Vratio se kako bi brinuo o njoj u ovim, za nju, teškim danima. On joj je doneo lek u povratku, pa su produžili razgovor. Zajedno su sedeli na trosedu, a ona je čak imala momente kada se nasmejala uz njega. 
 Kad si me poslednji put sanjao - pitala ga je Kija.


- Pre 3, 4 meseca, nešto ispred kuće - bio je jasan Sloba.
Ovaj odgovor je uvredio Kiju, koja je podigla svoj glas pa je usledila i nova prepirka. Tada ga je upitala kako ga ne grize savest, a Radanović joj je obrusio da ga grize, ali je on ipak dobra osoba (aludirajući na to kako Kija nije, već sve glumi). Ona se pomalo i nasmejala, a Sloba je vodio glavni tok u ovoj priči, opustio se pa joj naglasio da zna i sama šta je sve radila.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...