ponedjeljak, 7. svibnja 2018.

DA SE NAJEŽIŠ: Otkriveno ŠTA JE Slobin otac dao svom sinu na sahrani! Auh, OZBILJNO JE, šta dalje?!

Na sahrani Kijinog oca Miloša Kockara, koja je bila u četvratak u Zrenjaninu, bili su i Kristina i njen zakoniti suprug Sloba Radanović.


Slobin otac Dušan Radanović takođe je bio na groblju, ali nije prisustvovao samom činu sahrane. On je u nekoliko navrata pokušao da dođe do sina i razgovara sa njim, ali kako je Sloba sve vreme bio okružen obezbeđenjem iz rijalitija, to nikako nije bilo moguće. Upravo zbog toga, na sahrani se dogodio i manji incident, kada je Slobin otac počeo da viče i psuje obezbeđenje i okupljene novinarske ekipe.
Ipak, on je uspeo preko bivšeg zadrugara Miljana Vračevića da proturi Slobi brojanicu, ali ne bilo kakvu. Otac je sinu dao brojanicu u crnoj boji, koja u pravoslavlju ima posebno značenje. Naime, crna brojanica vernika upućuje na to da treba da vodi trezven i ozbiljan život, u neprestanom pokajanju. S obzirom da je Slobodan pred milionima prevario svoju suprugu, i da i dalje održava vezu sa drugom ženom sa kojom je načinio prevaru, Lunom Đogani, čini se da je otac ovim darom želeo nešto da mu poruči.
Šta će Sloba sada uraditi, i kako će brojanica delovati na njega, ostaje da vidimo.


Izvor,doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...