Mekši i sočniji od svih koje ste probali!
Sastojci Količina
zrela banana 1
rendane tikvice 1 šolja
jaje 1
maslac 1/2 šolje
med 1/4 šolje
soda bikarbona 1/2 kašičice
kakao prah 1/4 šolje
rendana crna čokolada 1/4 šolje
ekstrakt vanile 1 kašičica
mleveno laneno seme 2 kašike
Kako pripremiti
Sastojci Količina
zrela banana 1
rendane tikvice 1 šolja
jaje 1
maslac 1/2 šolje
med 1/4 šolje
soda bikarbona 1/2 kašičice
kakao prah 1/4 šolje
rendana crna čokolada 1/4 šolje
ekstrakt vanile 1 kašičica
mleveno laneno seme 2 kašike
Kako pripremiti
Izmešajte u blenderu sve sastojke izuzev tikvica i čokolade, tako da dobijete glatku smesu. Zatim žicom umešajte tikvice i čokoladu.
Sipajte testo u podmazan pleh za mafine, tako da kalupi budu puni do 3/4 i pecite na temperaturi od oko 190 stepeni, dvadesetak minuta.
Po želji, pospite sa još malo rendane čokolade i ostavite da se ohladi, pa izvadite iz kalupa.
Sipajte testo u podmazan pleh za mafine, tako da kalupi budu puni do 3/4 i pecite na temperaturi od oko 190 stepeni, dvadesetak minuta.
Po želji, pospite sa još malo rendane čokolade i ostavite da se ohladi, pa izvadite iz kalupa.
izvor:coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar