utorak, 15. svibnja 2018.

PRIJETIO JOJ DANIMA JER MNOGO KORISTI FEJSBUK, A ONDA JE IZBO NOŽEM DO SMRTI: Sina probudilo zapomaganje majke, kad je ustao bila je u lokvi krvi!

van Radovanović (35) iz Kosjerića uhapšen je zbog sumnje da je zaklao nevjenčanu suprugu Jelenu Grbić (38), dok je troje djece spavalo. Nakon ubistva Ivan je pobjegao i sakrio se u šupi komšije, gdje je uhvaćen.
Stravičan zločin dogodio u noći između nedjelje i ponedjeljka u Jeleninoj kući u Ulici Vuka Karadžića u Kosjeriću.
– U trenutku ubistva u kući je bilo i troje djece, od kojih Jelena jedno ima s Ivanom. Djeca su spavala. Njenog najstarijeg sina probudilo je zapomaganje majke. Vidio ju je na podu u lokvi krvi. Otrčao je do doma zdravlja, gdje je zatražio pomoć. Kada su ljekari stigli, Jelena je već bila mrtva, dok je ubica pobjegao – priča naš izvor.
Ubica je uhapšen 15 sati poslije zločina, a krio se u šupi u neposrednoj blizini mjestu zločina.
– Upravo u trenutku kada se veća grupa policajaca spremala da krene u pretragu terena, jedan od komšija je primijetio da ne može da otvori vrata šupe. Policajci su osumnjičenog ubrzo našli na tavanu. On je sve vrijeme gledao policajce koji su obavljali uviđaj – kaže naš izvor.


Inače, Ivan R. viđen je u noći između nedjelje i ponedjeljka oko ponoći u jednom restoranu u Kosjeriću, tražio je piće, ali ga konobari nisu poslužili.
Ivan je u Jeleninu kuću provalio u toku noći tako što je razbio staklo na ulaznim vratima, a onda provukao ruku i iznutra otključao vrata.
– Vidio sam Ivana prije nekoliko dana, bio je u blizini kuće, pretio je da će nekome je*ati majku, ali nisam shvatio kome. Čuo sam da joj je prijetio i zamjerao što mnogo koristi Fejsbuk – kaže jedan od komšija Grbićevih.
Komšije su juče prepričavale da je Ivan maltretirao i tukao Jelenu, naročito kad popije.
– Jelenin prvi muž umro je prije nekoliko godina, a sahranjen je baš na današnji dan. Potom je bila sa još jednim čovjekom, a onda počela da živi s Ivanom. Bila je zaljubljena u njega, a ljudi su joj govorili da ga ostavi zbog njegovog ponašanja – priča komšinica Živana Stefanović.
– Ništa se noćas nije čulo. Kada sam se probudio, čuo sam da je Jelena zaklana… Osta troje siročadi – kaže komšija Zdravko Stefanović.


Jelena je poslije smrti prvog muža djecu ostavila kod rođaka i otišla da živi s jednim čovjekom. Poslije je njega ostavila i doselila se u kuću prvog supruga, dovela djecu, a onda i Ivana.
– Počeli su zajednički život, dobili su i dijete, a onda je počelo i nasilje. Ivan je poslije živio kao podstanar – pričaju komšije.


Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...