utorak, 15. svibnja 2018.

Detalj koji je SVIMA PROMAKAO! Kija je Slobi na večeri saopštila NAJDUBLJE PRIZNANJE! Njegova reakcija… oh (VIDEO)

Romantične večere među supružnicima nisu tako česta pojava. Doba ovakvih činova obično ostane negde u procesu upoznavanja, a kada se venčaju parovi ređe imaju vremena, strpljenja, želje da provode kvalitetno zajedničko vreme na sličan način. Srećom pa Kija Kockar i Slobodan Radanović nisu običan par, pa su oni tako usred brakorazvnodnog perioda i rijaliti skandala našli vremena za mirno supružničko obedovanje.


Istini za volju, nije baš kao da su imali izbora budući da se produkcija “Zadruge” potrudila da ih spoji na sve načine, a povod je prva godišnjica braka pomenutog para.
Razgovor je bio uistinu jako lep, tek poneka čarkica, ali više žala za izgubljenim vremenima i prisećanja na neke srećnije momente. Kijin pogled se gubio na Slobinom licu, a i sam Radanović nije odoleo momentu, pa je uprkos novoj vezi ipak uživao u društvu supruge. Posebno je bilo interesantno par momenata kada je Kristina nagovestila kako smatra da će zapravo biti novog početka za njih dvoje.
Slobo je iskusno izbegavao ove zamke, mada je utisak da ni on nije predaleko od tog mišljenja.



Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...