subota, 12. svibnja 2018.

Napitak koji se pravi za 5 minuta, pije se 5 dana i topi 5 kilograma...



Nećete verovati kakav moćni napitak koji magično topi kilograme možete da napravite od jednostavnih sastojaka koje imate u kući.


Višak kilograma se opisuje kao prekomerno skladištenje masti u organizmu. Depoziti masti ugrožavaju vaše sveukupno zdravlje, i značajno utiču na rad organa kao što su: srce, jetra, bubrezi, zglobovi, a prvenstveno kolena i kukovi. Osobe koje pate od gojaznosti obično imaju veći rizik za oboljevanje od dijabetesa, visokog krvnog pritiska, bolesti srca, poremećaja funkcije žuči, gihta i slično.
Ako imate problema sa viškom kilograma, i želite da ih se rešite, pokušajte sa ovim jednostavnim napitkom.
Sastojci:
1 limun,
60 grama peršuna,
3 dl vode.
Priprema:
Iscedite limun, peršun isecite na sitno, stavite u činiju i prelijte vodom..
Svako jutro, pre doručka konzumirajte ovaj napitak i tako 5 dana za redom.
Potom napravite pauzu od 10 dana, nakon čega možete da ponovite ceo postupak. Tretman se s pauzama možete koristiti sve dok osećate potrebu za smanjenjem telesne težine!


Ovaj napitak ubrzava proces sagorevanje masti i zadovoljava dnevne potrebe vitamina i minerala za ceo organizam. Peršun poboljšava proces varenja i stimuliše organizam na izbacivanje viška tečnosti, eliminiše nadutost.
Najvažnije je da je potpuno prirodan, ne može biti štetan, samo vam može pomoći. Ako i ne izgubite kilograme, sigurno ćete ojačati svoj imunitet!
izvor:megagiga

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...