ponedjeljak, 30. srpnja 2018.

VIŠE NEGO KIJI: Zinućete kada čujete koliko para NUDE porodici Aranđelović/Brunclik da uđu u “Zadrugu 2”!


Ovo niko ne bi odbio!
– Zorica ima unapred zakazane nastupe, a pošto je veliki profesionalac, smatra da nije u redu da ih otkaže. Međutim, svesna je i da bi ovo za nju bio veliki izazov. Budući da ona već ima iskustva sa rijalitijima, to joj nije strano i ne sumnja da će se odlično snaći. Dobar je psiholog, ima kulturu i kontrolu i zna da ne mora da brine ukoliko dođe do čarki, provokacija i sličnih stvari. Takođe, imala bi maksimalnu zaštitu i podršku svog supruga, tako da je to još jedan plus za nju. Ona i Kemiš su navikli da budu uvek zajedno, pa će tako biti i ako prihvate ponudu za učešće u ‘Zadruzi 2’. Ona je na ‘Farmi’ bila bez supruga i na to sigurno ne bi opet pristala – kaže izvor.
Inače, pored basnoslovnog honorara, produkcija će popularnom bračnom paru obezbediti i posebne uslove. Mitrovići su na sve načine pokušavali da ubede ovaj najskladniji estradni bračni par da uđe u “Zadrugu” i predložili im uslove kakve je malo ko do sada imao.


– Pored dobre svote novca, Zorica i Kemiš imali bi velike privilegije. Zbog ugovora nije u redu da se takve stvari iznose u javnost, ali čim je Zorica rekla da će ozbiljno razmisliti o ulasku, sigurno je reč o fantastičnoj ponudi. Kemiš je, takođe, zainteresovan i 80 odsto pristaje na učešće, samo da završi sve poslovne obaveze – završava izvor.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...