utorak, 31. srpnja 2018.

TEŽAK SUDAR U TUNELU: Saobraćaj obustavljen, policija, HITNA POMOĆ i vatrogasci na terenu!




U saobraćajnoj nesreći koja se nešto iza podne dogodila u tunelu Bjeliš na dionici M-18 Olovo-Kladanj, povrijeđeno je više osoba, zbog čega je saobraćaj na ovom dijelu puta potpuno obustavljen, javlja Faktor.
Iz Operativnom centru MUP-a Zeničko-dobojskog kantona rečeno je da je do nesreće došlo oko 13 sati, kada su se u tunelu sudarili kamion, dva automobila i kombi.
”Kolege su odmah nakon prijave izašle na mjesto nesreće, kao i Hitna pomoć, te vatrogasci. Prema prvim informacijama, povrijeđeno je pet ili šest osoba koje su prevezene u Službu hitne pomoći u Olovu. Više informacija bit će poznato kasnije” – kazao je za Faktor dežurni operativni, dodaviš da je na uviđaj izašao i dežurni tužilac, ali da trenutno nema informacija o stradalima.
Uviđaj na mjestu događaja obavljaju policajci MUP-a ZDK.
Iz BIHAMKA također obavijest da je zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila u tunelu Bjeliš na dionici M-18 Olovo-Kladanj, saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se na obilaznicu oko tunela.
Zbog sigurnosnih razloga, obustavljen je saobraćaj na uključenju na autoput A-1 na naplatnom mjestu Lašva, prema Kaknju.

udes
izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...