petak, 27. srpnja 2018.

Marija Šerifović odlučila da uskoro postane majka: Predlog za oca deteta izbezumio sve


Direktor Granda Saša Popović i pjevačica Marija Šerifović su bili duhoviti tokom snimanja emisije. Tada je Saša pitao Mariju da li ona ima namjeru da se nekada uda. Ona mu je odgovorila da je to totalna zabluda.


Isto tako je Marija dodala da smo mi svi bića koja su zaljubljive prirode. Saša joj je rekao da se onda ne mora udati i pitao ju je koliko ima godina. Kada mu je rekla da ima 34 godine, onda je Saša njoj dao prijedlog da rodi dijete te je posavjetovao da potraži sjeme najpoznatijeg operskog pjevača Lučana Pavarotija, jer se upravo njegovo sjeme prodavalo nakon njegove smrti.
Marija je dala odgovor da će to sigurno uraditi za neke dvije godine, ali je dodala da njeno dijete mora biti genije kao što je ona. Saša se tada našalio tako što je rekao da proba zamisliti da dobije dijete, a ono nema sluha nikako.
Lepa Brena i Tanja Savić su bile gošće na tom snimanju, a tada su se smijale toliko da su morale da se drže za stomak. Saša Popović je tada nastavio samo da zbija šale oko Marijine trudnoće.


Tako je Saša obećao da će on čuvati to dijete ako bude trebalo, a nije mu bitno ako bude žensko ili muško. Brinut će se za njega kao da je njegovo, govorio je Mariji, a svi su se lijepo našalili.
Izvor:skandalstars.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...