Sastojci
2 kg crvene rog
paprike
4-6 češnja češnjaka
4 lovorova lista
1 l vode
3 dcl octa
3 dag soli
2 dag šećera
3 dcl ulja
40 dag senfa
3 dcl ulja
40 dag senfa
Priprema
1.
Papriku očistiti i narezati na što manje kockice.
2.
Staviti kuhati ocat,vodu ,sol,šećer,lovorov list i cijele češnjake.
3.
1.
Papriku očistiti i narezati na što manje kockice.
2.
Staviti kuhati ocat,vodu ,sol,šećer,lovorov list i cijele češnjake.
3.
Kad provri ubaci kockice paprika,pa kuhaj oko 10 minuta.Ocijedi,izvadi lovor i češnjak pa dobro ohladi.
4.
Izmiksaj senf i ulje,pa dodaj ohlađenu papriku,dobro promiješaj.
5.
Time puni vruće flašice,gore stavi malo vrućeg ulja i zatvori.Stavi na 10 minuta u toplu pećnicu.Ohladi kroz noć ,pokriveno krpom.
4.
Izmiksaj senf i ulje,pa dodaj ohlađenu papriku,dobro promiješaj.
5.
Time puni vruće flašice,gore stavi malo vrućeg ulja i zatvori.Stavi na 10 minuta u toplu pećnicu.Ohladi kroz noć ,pokriveno krpom.
Izvor: svastapomalo.info
Nema komentara:
Objavi komentar