nedjelja, 29. srpnja 2018.

FOTOGRAFIJE SUSRETA: Ivan Marinković POSJETIO Miljanu i sina, a evo kako je NJENA MAJKA reagovala kad ga je vidjela!

Učesnik rijalitija “Parovi” vidio je nasljednika, kog je dobio sa finalistkinjom “Zadruge” Miljanom Kulić, a nije krio uzbuđenje što se ovo dogodilo.
– Sve je okej, beba k’o beba, jede-spava, jede-spava. Vidio sam i Miljanu i njenu mamu, pozdravili smo se svi lijepo, kulturno – otkrio je Ivan Marinković, kog Miljanina majka Marija nije simpatisala.


– Fino smo se ispričali, nismo bili dugo zajedno. Sve je u najboljem redu. Prekosutra će izaći, pa ću ponovo za Niš, da se lijepo ispričamo, a ne ovako na 20 minuta – dodao je nekadašnji suprug pjevačice Goce Tržan.
Prethodnih dana spekulisalo se i o imenu bebe, pa je Ivan pojasnio situaciju.
– Još nije definitivno da li će biti Željko ili neko drugo ime… Ne mora djetetu odmah da se da ime, korak po korak, pa ćemo vidjeti. Ne žurimo nigdje – kazao je on za “Blic”.
Podsjetimo, Miljana i Ivan nisu bili u dobrim odnosima, a pomirili su se po rođenju sina, koji je na svijet došao prije dva dana.


Izvor.novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...