srijeda, 25. srpnja 2018.

DETEKTIVKA PODIGLA PRAŠINU Policija mi je rekla da namamim Zorana u stan i da ga ispitam, nek me uhapse, OVO JE ISTINA!

Katarina Ostojić koja sebe predstavlja kao detektiva tvrdi da joj je policija rekla da namami Zorana u stan i tamo ga ispituje!

Ubistvo Jelene Marjanović Krsmanović nije rešeno ni nakon dve godine, a javnost u Srbiji i dalje intrigira ovaj misteriozni zločin. Ko je i zbog čega ubio pevačicu iz Borče još uvek nije otkriveno.



Svako malo u javnosti se pojavi neka nova informacija, koja navodno doprinosi rešavanju ubistva. Pojavljuju se i svedoci ili "stručnjaci" koji imaju saznanja o tom slučaju. Tokom dve godine i tri meseca, koliko traje javno komentarisanje ubistva nevine žene, pojavilo se i nekoliko detektiva, koji su u više navrata naveli da imaju saznanja koja mogu dovesti do razjašnjenja.
Među njima je Katarina Ostojić, koja tvrdi da ju je angažovala policija da radi na slučaju ubistva Jelene Marjanović i da joj je prvi zadatak bio da priđe Jeleninom suprugu Zoranu i ostalim članovima porodice Marjanović.
Njeno poslednje gostovanje u emisiji na TV Happy izazvalo je pažnju javnosti.
Ostojićeva je tokom gostovanja tvrdila da je nakon ubistva Jelene Krsmanović angažovan profesionalni čistač tragova. Kako kaže, u junu 2016. od policije je dobila nalog da se "približi" Zoranu Marjanoviću.
Navodi da se prvi put sa Zoranom našla u blizini jednog kafića u Beogradu, da ih je ispred čekao njegov otac Vladimir i da se sve može potvrditi pregledanjem video snimaka s nadzornih kamera.
Sigurna je, kaže, da je bilo ko mogao da uzme Jelenin telefon i da ga koristi, te da putem veštačenja istog ne može zapravo mnogo da se sazna o Jeleninim poslednjim trenucima.
- Ovaj slučaj od samog početka nema pravila. Nema dokaza, sve je očišćeno, sve je sređeno, nije ograđeno, nije zaštićeno, niko nije ostao preko noći - rekla je Ostojićeva, koja slučaj ubistva Jelene Krsmanović i dalje pomno prati.

Ona dodaje da je dokaze sklonila dobro upućena osoba, a ne "običan čovek".

- To je neko ko dobro zna posao. Čistač tragova, prosto rečeno. U slučaju Jelene je sigurno neko radio na čišćenju tragova. I to je dobro obavio.Katarina navodi da poseduje i čuva sve video snimke, da je objavila jedan, kad ide da se susretne sa Zoranom, u kome se čuje inspektorov glas.
- Čekala sam strpljivo i mene uopšte nije sramota. Neka dođe MUP slobodno da me uhapsi. Nema problema, ali ja ću da iznesem istinu i samo istinu - kaže detektivka i dodaje da ona nikad nije rekla da je Zoran ubica.Povodom ovog slučaja oglasio se i Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA. Stevan Đokić iz DBA poziva policiju i tužilaštvo da reaguju na novode koje iznose "samozvani detektivi za koje se pretpostavlja da služe ne samo za ometanje istrage, već i za napade na policiju.
- Katarina Ostojić, samozvani detektiv, u ponedeljak 23.07.2018. tokom gostovanja u emisiji "Posle Ručka" na TV Happy, izjavila je da je ona angažovana od strane policije da radi na slučaju ubistva Jelene Marjanović i da joj je prvi zadatak bio da namami Zorana Marjanovića u nekakav stan na policijsko ispitivanje - stoji u saopštenju.
Dalje se navodi da je Ostojićeva iznela optužbe na račun policije kako su u ovom slučaju građani angažovani od strane državnog organa da vrše istragu teškog krivičnog dela, ubistva.
Ona je optužila policiju da poseduje stanove u kojima van Zakona o krivičnom postupku, privodi i ispituje osumnjičene.
Tim povodom, Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA pozivao je policiju i javnog tužioca da reaguju na ovakve izjave koje su izrečene od strane Katarine Ostojić. Smatraju da je Srbija pravna država i da su ove optužbe na račun policije "neosnovane, ali da ih je svakako potrebno proveriti".
- Ukoliko se dokaže da su optužbe laž, te da je samozvani detektiv Katarina izrekla neistinu, očekujemo da bude adekvatno sankcionisana. Tad bi trebalo da se postavi pitanje i njene aktivnosti na slučaju ubistva Jelene Marjanović, odnosno da se proveri da li se ovde radi o namernom ometanju istrage - piše u saopštenju Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...