srijeda, 25. srpnja 2018.

SKANDAL U CRNOJ GORI! Milana Stankovića napao Kijin bivši! Izgubio kontorolu, pretio mu, a onda...



Mediji su objavljivali kako su Milan Stanković i Kija Kockar sve prisniji u poslednje vreme, čak su ih slikali kada su se tajno sastali u jednom restoranu, a ovo izgleda da baš smeta bivšim momcima pobednice rijalitija "Zadruga". Kako piše "Blic", Milan je doživeo neprijatnost u Crnoj Gori, i to sve zbog Kije Kockar.


- Milan je održao fenomenalan nastup u Crnoj Gori. Pevao je nekoliko sati, a publika je bila oduševljena. Kada je završio sa nastupom, šetalištem je krenuo ka automobilu kako bi se odvezao do hotela. U jednom trenutku mu je prišao jedan momak i počeo da viče na njega. Tvrdio je da je on Kijin bivši dečko, a revoltiran je što je ona u poslednje vreme prisna sa Milanom. Rekao mu je:

 "Šta ti tražiš sa mojom devojkom?!" i počeo da mu preti. Milan je prvo bio u šoku i nije mogao da veruje šta ga je snašlo, ali se brzo pribrao i pokušao da smiri mladića - kaže izvor, koji se u tom trenutku našao na licu mesta i dodao:
- Milan je pokušao da mu objasni kako stvari stoje i da nema potrebe da viče na njega. Mladić se nakon toga smirio i onda su normalno porazgovarali, a zatim su se razišli - tvrdi izvor.


Stanković je nakon toga otišao do svog automobila i uputio se ka hotelu, a bio je vidno šokiran zbog cele situacije.
Izvor.novevesti.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...