četvrtak, 26. srpnja 2018.

JOOJ VELJKO JE ISPRED NJE: Kija BEZ DLAKE NA JEZIKU o Anastasiji: Ona mi je nekako…Nije ga videla

Kija Kockar i Ministarke su sinoć na prepunom splavu Port dovele atmosferu do usijanja.


Njihov hit “ne vraćam se na staro” za kratko veče je dosegao milionske preglede, a pesma polako postaje pravi letnji hit. na nastupu se pojavilo dosta Kijinih koolega iz Zadruge, ali ono što je privuklo pažnju javnosti jeste i prisustvo Veljka Ražnatovića, sina naše proslavljene pevačice Svetlane Cece Ražnatović.
Veljko je na naastup došao u pratnji doveojke, a kada su Kija i Ministarke zapevale, veselo su đuskali sa društvom.
Kija je u razgovoru sa novinarima portala Srbija Danas.com prokomentarisala prozivke koje gotovo svakodnevno stižu od strane Jelene Karleuše. Jelena je rekla da će veče kada Kija peva na Portu zapravo biti karaoke veče, aludirajući na to da ona nije pevačica, dok je Kija dostojanstvrno uzvratila slavnoj pevačici:
Kao i obično, neizostavno je bilo komentarisanje Zadruge, to jest Anabele i Lune koje prate Kiju gde god da ode. Ona je na pitanje dali bi uradila duet sa Anabelom zgranuto izustila:
– Naravno da ne… Bože me sačuvaj – rekla je šokirano Kockareva.
Kockareva se takođe osvrnula i na Anastasiju Ražnatović, čiji je brat bio sinoć na nastupu na Portu. Anastasijina pesam beleži negde oko 2 miliona više pregleda od Kijine, čija je i izašla kasnije, ali tendencija rasta ide u prilog pobednici Zadruge, te se očekuje da će možda i prestići Anastasiju:


– Imam 5.3 miliona pregleda. Sa Anastasijom bih duet, ona mi je bliža godinama i mom senzibilitetu. Mi nismo konkurencija, to je drugačiji stil, ali konkurencija je uvek zdrava – rekla je Kija.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...