subota, 15. rujna 2018.

STANIJA IZDALA LUNU a OVO je njena OSVETA: u “Zadruzi” se zahuhtalo – sve isto kao sa Kijom!

Nakon specijalne emisije ”Zadruga- Naših pet minuta” i proglašenja pobednika večeri, zadrugari su iskoristili vreme da komentarišu da li je pobednička ekipa zaista zaslužila pobedu ili je reč o glasanju armije fanova za Lunu Đogani, koja je bila deo te grupe.


Stanija je u dnevnoj sobi, kao nesmotreno i zabrinuta priupitala prisutne zadrugare da li je njena rečenica, koja je bila pripremljena unapred, iznervirala Lunu.
Lepi Mića je tada objasnio da narod glasa za svoje favorite i naveo da to nema veze sa obavljanjem zadatka, već sa tim koga publika voli.

 – Zerina tebe ne voli, Luna tebe ne voli. Boli tebe ku*ac. Ovo što narod radi je smešna priča, ko je za njih glasao. Više nije bitno šta se radi i izvede, već ko je u ekipi. To odlučuje, zato više neću da spremam ništa više. Samo može da pobedi grupa gde je neki jak rijaliti igrač, za kojeg će da glasaju. Naš nastup je bio bolji od njihovog – pričao je Mića dok su ga Stanija, Marijana i Dean slušali i odobravali sve što priča.

Da podsetimo, Stanija je iskipela zbog besa jer joj je Luna najpre odnela titulu misice, a sada i ovu, pa nevešto ogovara svoju, izgleda bivšu, drugaricu. Sada je presrećna što je ogovaraju, i izgleda da samo čeka momenat da i sama nstupi.
U prošloj sezoni Đoganijeva je Kiji otela muža, a starleta je sada ojađena od strane blogerke, samo u drugom fazonu. Ljubomora raste, a Stanije je nova Kija – ljuta Lunina suparnica.
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...