utorak, 11. rujna 2018.

A TOLIKO IH JE PLJUVALA! Karleuša ŠOKIRALA – snimila pesmu sa Jalom i Bubom: SINGL JE VEĆ GOTOV, ali…


Ovo nismo očekivali ni u najluđim snovima!


Pevačica Jelena Karleuša ne krije nezadovoljstvo time što brojni rijaliti igrači grade muzičke karijere. Pored njih, spomenula je i brojna “neharizmatična i netalentovana” lica koja kao “apsolutni diletanti zauzimaju medijski prostor”, što je jedan od razloga zašto prave zvezde godinama ne izdaju nove pesme, niti albume.
– Ja imam već sedam gotovih pesama. Pokušavam da uradim album koji mislim da moja publika zaslužuje. Mislim da je vreme singlova i to pilićarsko bavljenje ovim poslom gde peva i Kurta i Murta i rijaliti polusvet, svi nešto pevaju… Izgledaju kao baba se*e, ulažu tri dinara… Niti izgledaju, niti imaju harizmu, nemaju talenta, nemaju ništa, a pevaju! Snimaju te singlove… Vreme je da se vrati pravo i ozbiljno bavljenje ovim poslom. Da se pomete ova boranija”, bila je oštra ona.
Pevačica se tu nije zaustavila.


– Hiperprodukcija apsolutnih diletanata zauzima medijski prostor. Ispada da su oni mejnstrim i klinci nemaju šta drugo da slušaju. Velike zvezde kao da su ustuknile pred onima kojima ni ime ne možeš da zapamtiš – kaže Jelena.
Kako mnoge zanima zašto ona nema duet sa Džala Bratom i Bubom Korelijem, Jelena je iznenadila:
– Mi smo uradili pesmu pre dve godine, ali dok smo mi spremali tu pesmu oni su uradili u roku od mesec dana sedam, osam, devet, deset dueta – rekla je ona ističući da je urađena numera zaista fantastična, iako nije ugledala svetlost dana, najverovatnije iz razloga što ne bi bila jedinstvena.
Izvor:alo.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...