subota, 8. rujna 2018.

NISU NI SVESNI ŠTA IH ČEKA: Nakon PRVIH NOMINACIJA, zadrugari će se PREZNOJITI ZBOG NJIH! (FOTO)


Šou svetskih razmera, “Zadruga 2“, počeo je u četvrtak uveče na Televizije Pink, a preko 50 zadrugara uselilo se u impresivni grad nadomak Beograda koji je sve ostavio bez daha.

Već sutradan zadrugari su izabrali svog prvog vođu, a to je Lepi Mića, koji je odmah uveče imenovao Dariju Stević i Tomu Panića za svoje potrčke. Podsetimo, Darija tvrdi da ju je Toma verio, što je on negirao, te je sinoć ispala opšta frka jer nisu mogli da objasne šta su oni jedno drugom.
Večeras u “Zadruzi 2” biće organizovane prve nominacije. Zadrugari biraju ko će između izabranih potrčaka biti nominovani, dok publika putem SMS glasova bira ko će od ostalih ukućana biti nominovan.


Nakon nominacija, slede i pitanja novinara, tako da nas očekuje još jedna uzbudljiva noć u Imaginarijumu koji je već u prvim sekundama emitovanja osvojio srca publike širom regiona. Zato večeras obavezno budite uz televiziju Pink i portal Pink.rs jer nema sumnje da nas očekuje prava zabava!
izvor:srbijadanas.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...