srijeda, 12. rujna 2018.

PRVO JOJ OTELA TITULU MIS, SAD I DEČKA: Luna i Vladimir se OSAMILI – desilo se OVO! Stanija, SPREMI MARAMICE!


Nekada je za dobar plasman u rijalitiju bilo dovoljno da se smuvaš sa nekim, a kasnije je postavljen viši level, a to je brak , veridba, ili u najmanju ruku da budete srodne duše.


Nakon emitovanja prve sezone “Zadruge” ovaj level je probio sve granice, i uslovi za dobro kotiranje u šou ovakve vrste više nisu kao nekada. Trojka ili ti trougao kog su činili Sloba, Luna i Kija postavili su sasvim nove standarde.
Kako je prva sezona ostavila trag na gledaoce, koliko i na učesnike, već se mahinalno prave trouglovi, i više nije dovoljno dvoje da bi bilo zabavno.
Luna Đogani tek što je izašla iz starog trougla a, eto, upletena je u novi kojeg čini sa Vladimirom Tomovićem i Stanijom Dobrojević Povodom svega, Tomović i Luna su izašli na svež vazduh da porazgovaraju.
– K*nja mi se od trojke, kad čujem to znagi arrrrrrrr – režala je Luna.
– Ona je fina i zgodna, imamo iste želje, treniramo, ali posle 3 dana ne mogu o tome da ramišljam – pravdao se Vladimir za Staniju.


Da podsetimo, Luna je Staniji preuzela titulu mis “Zadruge”, a izgleda da će sada i dečka. Šta se sve desilo u razgovoru između Tomovića i Lune nakon što su se osamili, pogledajte na ovom video snimku:
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...