srijeda, 12. rujna 2018.

SKANDAL! PINK ZATAŠKAVA GOVOR MRŽNJE I NACIONALIZAM U ZADRUZI? Vladimir Tomović osuo paljbu po Hrvatima, govorio i protiv muslimana, produkcija “izrezala” taj dio?!

Izgleda kako nijedan rijaliti program, nažalost, ne može proći bez govora mržnje. Pink televizija je u Zadruzi 1 imala pritužbe zbog govora mržnje Lepog Miće, a čini se kako je ovoga puta dobio svog “nasljednika”, Vladimira Tomovića iz Crne Gore.

Iako je zbog specifičnog humora na samom početku Zadruge pobrao simpatije gledalaca, Vladimir Tomović iz Bara, koji je i od ranije poznat po skandalima, nakon samo jednog razgovora sa Stanijom, u kojem joj je iznio svoje stavove, izazvao je revolt javnosti. Kako tvrde gledaoci koji su gledali live prenos, on je otvoreno govorio protiv Hrvata, a potom je “bocnuo” i muslimane.
Vladimir Tomović koji je i ranije imao problema sa zakonom zbog nacionalizma i govora mržnje, ovoga puta je na nacionalnoj televiziji pokazao svoju primitivnu stranu. Šokantno u svemu tome, kako gledaoci tvrde, jeste da je produkcija prećutala i zažmurila nacionalističke uvrede, pa su korisnici društvenih mreža pokrenuli bojkot i traže diskvalifikaciju.
U nastavku možete pogledati komentare gledalaca koji su razočarani time što je televizija sa nacionalnom frekvencijom “izrezala” dio govora mržnje i što nije kaznila Vladimira Tomovića. STOP GOVORU MRŽNJE I NACIONALIZMU!
Naime, kako tvrde korisnici YouTube-a, koji su masovno iskomentarisali Vladimirov snimak gdje sa Stanijom sjedi kod Drveta mudrosti, produkcija je izrezala dio gdje kršni Crnogorac potiče govor mržnje. Zašto je nacionalna televizija dopustila ovo i da li to što se pokazao kao jak i zanimljiv rijaliti igrač treba da znači kako mu se može preći preko društveno neprihvatljivog ponašanja poznato je samo produkciji?!


U nastavku možete pogledati komentare gledalaca koji su razočarani time što je televizija sa nacionalnom frekvencijom “izrezala” dio govora mržnje i što nije kaznila Vladimira Tomovića. STOP GOVORU MRŽNJE I NACIONALIZMU!
Izvor.doznajemo.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...