utorak, 11. rujna 2018.

PRETIO KIJI I SLOBI! Gavrić tražio ogromnu sumu novca za SKANDALOZNI SNIMAK, a već je objavljen


Ogromna prašina!


Mirko Gavrić je pre tri dana podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je, u televizijskom prenosu uživo, istakao kako ima audio zapis u kom Kija Kockar govori svom tadašnjem suprugu Slobodanu Radanoviću da se “slobodno ne ponaša kao oženjen muškarac u rijalitiju”, te da mu je na taj način dala zeleno svetlo da je prevari sa Lunom Đogani, a ona će mu, prema Mirkovoj tvrdnji, oprostiti sve osim da se zaista zaljubi u neku devojku.
Kako je Gavrić tom prilikom istakao, audio zapis, koji je nastao veče pre početka prve sezone “Zadruge” u njegovom domu, je “zaštićen i osiguran”, a on će ga prodati onome ko ponudi najviše novca. Nešto kasnije, iste večeri, istakao je da će snimak biti objavljen po njegovom izlasku iz rijalitija, čime će navodno dokazati da je cela priča koja je pratila prethodnu “Zadrugu” bila nameštena, a da je Luna Đogani bila žrtva iste.
Ipak, Mirkov glavni adut koji je imao u rukavu ispostavio se kao hitac u prazno, budući da na društvenim mrežama već postoji snimak u kom Kija govori od reči do reči sve ono što je navodno znao samo producent “Pinkovih zvezda” kao vrhunski čuvanu tajnu.
Naime, Kockareva je to rekla pred svojim tadašnjim suprugom i Anabelom Atijas, koja je ušla na imanje u Šimanovcima da se razračuna sa njima, još u vreme kada je Sloba odbijao da prizna da je otpočeo aferu sa Đoganijevom.
Sporni snimak možete pogledati u nastavku:


View this post on Instagram

A post shared by Marija Kulic Fan Page (@marija.kulic) on 
Izvor:srbijadanas.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...