srijeda, 12. rujna 2018.

Poznate ličnosti ih koriste: 5 trikova koji će vam pomoći da izgledate svježe i mladoliko dugo godina


Praktikovanjem određenih trikova, možemo izgledati svježije i mlađe. Ovo su neki od njih koji su preporučeni od strane poznatih ličnosti.


Redovno mijenjajte peškire
Peškirima brišemo lice, pa ukoliko ih redovno ne mijenjamo, onda ta prljavština ostaje na peškirima i mi ih nanosimo na kožu. Ako ih redovno mijenjate, onda se neće tako zaprljati.
Krema za hidrataciju
Kokosovo ulje
Ovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Dobro će poslužiti za lice, kosu, zube. Idealno je sredstvo za izbjeljivanje zuba. Samo nanesite na zube i promućkajte. Bolje je nego da koristite olovke za izbjeljivanje i ostale preparate koji su štetni po vaše zdravlje.
Lezite ranije
Kako biste ljepše izgledali, ali i kako biste bolje funkcionisali, te obavljali svoje obaveze, potrebno je da se naspavate. Kada ste umorni, onda nećete izgledati svježe, imat ćete podočnjake. Zato lezite ranije, prije ponoći i praktikujte da spavate 8 sati. Vidjet ćete kako ćete se bolje osjećati i izgledati.


Pasta za zube za poliranje noktiju
Pasta za zube uklanja kamenac i bakterije s naših zubima, ali također može ukloniti i vanjski sloj na noktima kako bi izgledali polirano i lijepo. Stavite pastu za zube na svaki nokat i ostavite 10-15 minuta. Nakon toga nježno četkajte četkicom za zube.
Izvor:skandalstars.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...