srijeda, 17. siječnja 2018.

Čaj koji pomaže kod liječenja neplodnosti




Postoji više uzroka koji dovode do neplodnosti žene ili muškarca, ali one najčešče uzroke možemo s velikim uspjehom liječiti biljkama.



 Ako niste probali ovaj recept možete to učiniti,radi se o smjesi  đumbira,ružmarina i bosiljka. Ovaj recept se dobro pokazao kod neplodnosti.

 Pije se do tri mjeseca bez prekida. Kod neplodnosti oba partnera trebaju da piju čaj ili da se podvrgnu terapiji. 
        


Recept kod problema nepolodnosti ide ovako, sipa se jedna kašika  u 6 dcl prokuhane vode,kada prokuha još jednom ,poklopiti i piti nakon dva  sata ,ne treba ponovo grijati,može se piti po pola čaše više puta danas.Ove biljke su dobre osim za neplodnost i za druge probleme,ali o tome na drugim postovima.



 U slučaju manjeg broja progresivno pokretnih spermija (10 do 20 milijuna), muškarci bi trebali uzimati 30 dana po tri kuhane kisele jabuke sa  dnevno (u pravilnim razmacima) prelivene sa malo meda. Jabuke ne guliti, samo odstraniti srednji dio sa sjemenkama, med mora biti pravi .

Napominjem da je ovaj recept sa jabukama isproban i bio je uspješan kod muškaraca kod kojih su spermiji bili totalno “lijeni” i slabašni pa nisu nikako mogli stići na “odrediste” .

 izvor: telegraf.rs

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...