subota, 27. siječnja 2018.

3 vrste mesa u jednom pohanom zalogaju njami





Do završnog zalogaja nećete tako lako, ali čim ga probate, poželjet ćete ga češće nego što ste mislili. Spojiti 3 vrste mesa u jedan pohani zalogaj pothvat je u koji se mogu upustiti baš svi.


Uživajte u pohanom zalogaju
Juneće i svinjsko meso te San Giorgio Mortadella Superiore tri su osnovna sastojka za ovo jelo. Iako je San Giorgio Mortadellu Superiore najbolje narezati tanko poput papira postupkom o kojem smo već pisali, za potrebe ovog jela mortadelu je bitno narezati na male kockice.
Sastojci:
400 g miješanog mljevenog mesa (juneće i svinjsko)
150 g San Giorgio Mortadella Superiore
bijeli luk
6 žlica brašna
5 jaja
papar
sol
krušne mrvice
Priprema:
Prvi je korak sitno narezati bijeli luk. Dovoljna je jedna glavica.



U velikoj posudi pomiješajte sitno narezani luk, 3 jaja, miješano mljeveno meso, mortadelu nasjeckanu na sitne kockice, dodajte 3 žlice brašna, a sol i papar po želji.
Smjesu oblikujte u kuglice, a zatim ih pomoću žlice spljoštite u ovalni oblik. Pri oblikovanju si možete pomoći i žlicom.
Svaki oblikovani komad pripremite sa smjesom za pohanje. Već uhodani postupak – brašno, jaja, mrvice. Bit će dovoljna 3 jaja.
Na vrućem ulju ispecite 3 vrste mesa i uživajte u slasnom pohanom zalogaju.
Izvor: www.coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...