Sastojci
– 400 g makarona
– 300 g šampinjona
– proizvoljne količine parizera
– pureće šunke
– sira
– suhog mesa
– kečapa
– po ukusu origana
– malo margarina
Preliv:
– 2 jajeta
– 1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
– malo soli
– 1 čaša jogurta (ili pavlake za kuvanje)
– malo soli
Priprema
Makarone skuhati u slanoj vodi, procijediti, isprati hladnom vodom. Dodati na kockice rezanu pureću šunku, suho meso, rendan parizer, na kockice isjeckan sir, malo kečapa i origana. Na malo ulja prodinstati šampinjone narezane na listiće, posoliti i njih, takođe, dodati.
Sve dobro sjediniti,pa sipati u vatrostalni sud, premazan sa malo margarina.
Premazati kečapom, naribati malo sira.
Umutiti jaja i jogurt (ili pavlaku za kuvanje), posoliti, pa preliti preko sira. Preko naribati još malo sira,posuti origanom.
Izvor: foodolina.work
Nema komentara:
Objavi komentar