Sastojci15 jušnih žlica glatkog brašna
- 5 jušnih žlica integralnog pšeničnog brašna
- 1 kesica prašak za pecivo
- 17 žlica šećera
- 1 kesica vanilin šećera
- 2 žlice kakaa u prahu
- 3 dcl mlijeka
- 1,5 dcl ulja
- 1 jabuka izrezana na kockice
- 10 dkg suhih grožđica
- 1 mala žlićica cimeta
- 10 dkg čokolade za kuhanje
- 1o dkg badema
Priprema
7 dkg čokolade i 7 dkg badema narežite na krupnije komade i promješajte.Ovo ćete ravnomijerno posipati po biskvitu prije pečenja.
U zdjeli izmješajte 17 jušnih žlica šećera i vanilin šećer sa 3 dcl mlijeka (sve sastojke umješajte ručno sa kuhačom) a zatim umiješajte i 1.5 dcl ulja
U zdjeli izmješajte 17 jušnih žlica šećera i vanilin šećer sa 3 dcl mlijeka (sve sastojke umješajte ručno sa kuhačom) a zatim umiješajte i 1.5 dcl ulja
Dodajte 15 jušnih žlica glatkog brašna,5 jušnih žlica integralnog pšeničnog brašna i 2 žlice kakaa u prahu
Dodajte oguljenu jabuku koju ste narezali na kockice,7 dkg grožđica koje ste namočili i 1 žlićicu cimeta u prahu i promješajte
Dodajte oguljenu jabuku koju ste narezali na kockice,7 dkg grožđica koje ste namočili i 1 žlićicu cimeta u prahu i promješajte
biskvit istresite u srednji visoki pleh koji ste obložili pek papirom,poravnajte i posipajte sa bademima i čokoladom pecite u pećnici zagrijanoj na 185 C 35 minuta.
izvor : kolaci.com
Nema komentara:
Objavi komentar