ponedjeljak, 30. travnja 2018.

Evo zašto Kija nije izašla iz Zadruge nakon tragedije koja joj se desila!



Kija Kockar je jučer saznala za strašnu vijest. Njen otac je preminuo u 69. godini života, a Kristinu su o svemu obavijestile majka Nadica i kuma Vanja.


Jučerašnja live emisija u Zadruzi je prekinuta kada je voditeljica rekla Kiji da ode do kapije. Tamo joj je saopšteno za tragičnu vijest o njenom ocu.
Ubrzo je u Bijelu kuću stiglo pismo Velikog šefa i svi zadrugari su obaviješteni o tome. Sloba je također napustio Zadrugu, jer je izrazio želju da bude uz Kiju.
Njih dvoje su se nakon par sati vratili u Zadrugu. Zadrugari su prilazili i izjavljivali im saučešće. Miljana Kulić je tom prilikom pitala Kiju zašto je nisu pustili da izađe iz rijalitija barem sedam dana. Kija je na to odgovorila: “To pitaj njih” (produkciju).


Dakle, produkcija se nije složila s tim da Kija bude u spoljnom svijetu, ali svakako da će joj zajedno sa Slobodanom obezbijediti odlazak na sahranu koja je zakazana za četvrtak.
Inače, Kija godinama nije razgovarala sa ocem, jer nije želio da je prihvati. Pred ulazak u Zadrugu je otišla kod njega u bolnicu. Tokom Zadruge je isticala kako jedva čeka da izađe kako bi obnovili kontakt i napokon imali normalan odnos.
Izvor.nova.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...