subota, 28. travnja 2018.

Kako protiv alergije na ambroziju?



Da bi smanjili ili u potpunosti uklonili simptome alergije na ambroziju, oprobajte ovaj prirodni ljekoviti pripravak.
Napravite sami sebi lijek protiv alergije na ambroziju. Kako? Evo recepta!


Dovoljno je da iscijedite bistar sok od svježeg lišća i korijena celera. Dobiveni sok pretočite u staklenku te dodajte istu količinu domaćeg meda. Smjesu dobro promiješajte drvenom ili plastičnom žlicom, sve dok se med ne otopi i u potpunosti ujednači sa sokom.
Staklenku čuvajte dobro zatvorenu u hladnjaku, najduže tjedan dana. Ovaj ljekoviti sok s medom se pije 3 puta dnevno, sa dozom od jedne žlice prije glavnog obroka. Pijte ga svakodnevno, tijekom cijele sezone cvatnje ambrozije, koja traje od mjeseca srpnja do kraja mjeseca rujna. Ljekoviti sok koji ste sami pripremili, spasit će vas od neugodnih simptoma, kao što su hunjavica, curenje iz nosa, svrbež, suzenje očiju i gušenje u grudima.
Ovaj lijek dolazi iz Rusije, ali su za njega čuli ljudi širom svijeta, i mnogi ga koriste. Jako je dobar i za čišćenje organizma, a uspješno uklanja i druge vrste alergija.


Izvor: narodnilijek.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...