nedjelja, 29. travnja 2018.

JEZIVI DETALJI NAPADA: Lazukić vukao Natašu po stanu i udarao u ranu od carskog reza!




JEZIVI DETALJI NAPADA: Lazukić vukao Natašu po stanu i udarao u ranu od carskog reza!
Natašu Bekvalac jutros je pretukao suprug Luka Lazukić, nakon čega se ona odmah javila u Urgentni centar, a detalji koji su isplivali su užasni.
Naime, kako saznajemo, Luka je Natašu koja se porodila prije nešto više od mjesec dana udarao u ranu koja joj je ostala od carskog reza.

– Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i vidjela ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – započeo je dobro obaviješteni izvor i dodao:



– On je pobijesnio, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo – zaključio je izvor za “Blic”.
Inače, Nataša je nakon sukoba iz stana na Dedinju došla u Urgentni centar. Nakon što su je pregledali otišla je u svoj dom, da bi se poslije par sati opet vratila na Urgentni, kako saznajemo, da bi uradila rendgen.
Izvor.stil

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...