nedjelja, 24. lipnja 2018.

SVE ZA LJUBAV: Krijući od majke PRODALA TELE i platila taksi do dođe do MOMKA..




LJ. S (48), iz jednog sela u blizini Varaždina (Hrvatska), krišom je prodala majčino tele kako bi platila taksi i otišla u Prijedor da posjeti svog momka.
LJ. S., iz Prijedora, prije nekoliko mjeseci odselila se u Hrvatsku kod svoje majke. Kako pričaju komšije, gospođi je najteže palo to što više neće moći da bude sa svojim partnerom koji je morao da ostane u Prijedoru, piše “Blic“…
Tako je nekoliko dana poslije selidbe stalno tražila način kako da pobijedi daljinu od 200 kilometara i dođe do njega.
S obzirom da nije imala novca, ova četrdesetosmogodišnja gospođa je, krijući od svoje majke, jedno popodne, prodala njeno tele, te novac potrošila na taksi i poklone momku.
“Ja ne znam šta je njoj u glavi, tim teletom mogla je hraniti porodicu godinama. Izgleda da je čovjek što stariji to i luđi. Uostalom, ako ga toliko voli mogla je doći autobusom, a ne praviti ovaj cirkus i sebi i svojoj majci koja se jadna vjerovatno šokirala”, kaže Vida iz Prijedora, komšinica njenog momka.


izvor:zanimljivosti.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...