petak, 29. lipnja 2018.

IMAO JE SRČANI UDAR I POSLIJE MU NIJEDAN LIJEK NIJE POMAGAO: ”Uzimao sam prirodnu smjesu 10 dana i sve arterije sam očistio i smanjio povišeni holesterol.”



Nar je ukusna i zdrava voćka koja u sebi ima dosta vitamina C.
Uzimanjem ove namirnice možete ojačati srčani mišić, ali i očistiti cijeli svoj organizam od nakupljenih toksina.
Uzimanjem ove namirnice možete djelovati na povišenu razinu holesterola u krvi, spriječiti razvoj svih problema sa srcem, a samim tim i sa srčanim udarom, te iz arterija uklonite soli i masti.


Naučnici su nakon mnogo istraživanja utvrdili da  narom možemo da postignemo mnogo toga, ali naročito kada je u pitanju srce.
Urađeno je nekoliko istraživanja sa osobama koje su imale srčane probleme. Redovno su uzimai nar, a poslije nekog vremena je ustanovljeno da je srce ojačalo i da su počeli da se oporavljaju.
Sa ovim lijekom ćete da zaštitite i druge organe u svom tijelu, a to su bubrezi i jetra.
Potrebni sastojci:
    nar
tri jabuke
Priprema:
Jabuke trebate najprije da ogulite i izvadite njenu unutrašnjost, a ona iz nara povadite sve sjemenke i zajedno ih pomiješajte u blenderu.


Ako je sok pregust dodajte malu količnu vode, te sok koji dobijete trebate da popijete dva puta na dan i to po jednu čašu.
Izvor:novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...