srijeda, 27. lipnja 2018.

OVO JE PRIRODNI LIJEK OD SAMO DVA SASTOJKA KOJI LIJEČI ANEMIJU, GLAVOBOLJU I ČIR NA ŽELUCU !!



Moć lijeka koji čini kombinaciju oraha i meda ne mogu dokučiti ni najmoćniji farmaceutski preparati. Ova kombinacija će našem organizmu obezbijediti sve neophodne vitamine, mineralne materije, bjeančevine te još mnogo toga.
PRIRODNI LIJEK ZA ANEMIJU na bazi meda i oraha


Izmiješajte zajedno pola kilograma meda i pola kilograma mljevenih oraha sa sokom od jednog limuna i uzimajte dobijenu smjesu 3 puta dnevno po jednu kašiku. Ovo je odličan lijek za anemične i iscrpljene ljude.
GLAVOBOLJE
Pored što je kombinacija meda i oraha veoma ukusna ona ,a to je i dokazano, pomaže ljudima sa problemom glavobolje i nesanice.
ČIR NA ŽELUCU
Kod rješavanja ovog problema potrebno je koristiti orahovo mlijeko u kombinaciji sa medom. Orahovo mlijeko ćete dobiti tako što ćete 20gr mljevenih oraha pomiješati sa kipućom vodom, promućkati pa zatim i procijediti. U mlijeko dodajte 2 kašike meda i prije svakog obroka uzimajte 2-3 kašike.
PROTIV IMPOTENCIJE


Ovaj od davnina poznat lijek će vam riješiti probleme sa impotencijom. Jednaku količinu mljevenih oraha i meda pomiješajte i uzimajte dvije kašike dva do tri puta dnevno pola sata poslije jela. Da bi dobili željeni efekat uzimajte ovu smjesu 20-30 dana.
izvor:lijekoviizprirode.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...