petak, 3. kolovoza 2018.

UMEŠALI SE I ONI! O njihovom RASKIDU svi pričaju: Teodora se oglasila BRUTALNOM porukom – DOSTA JE!



Pevačica Teodora Džeherović i maneken Anđelo Ranković započeli su svoju vezu u rijalitiju “Zadruga”, a po izlasku su je nastavili i napolju.
Bez obzira na probleme sa njegovom porodicom, oni su uspevali da opstanu i delovali su kao veoma skladan par, ali izgleda da se to promenilo.
Naime, njih dvoje su prestali da se prate na Instagramu, gde su se povezali odmah po napuštanju najgledanijeg rijalitija u regionu, a Džehverovićeva je zbog mnogih komentara koji joj stižu, morala da se oglasi video snimkom i objasni sve:
– Morala sam da snimim, zato što zaista imam previše komentara, previše poruka i ne mogu više da čitam to a da ne prokomentarišem i ne reagujem. Nema potrebe da gledate ko je kriv, vi ne treba da razmišljate ko je za ovo krivac niti da krivite njega, niti da krivite mene. Ako ste naši fanovi, razumećete, ako niste onda nema potrebe više ni da nas pratite, niti da budete tu gde jeste, hvala – rekla je Teodora, pomalo ljutitim glasom.


Podsetimo, nakon prekida veze oglasio se i maneken i rekao:
– Teodorinom objavom smo želeli da sprečimo baš ovo – glupe komentare i izmišljotine. Zamislite dovoljno smo zreli da sami donosimo odluke. Naša odluka je ta, u ovom trenutku je ovako najbolje, a ne kako bi možda vi radili, mučili jedno drugo. Kao što smo odavno rekli, šta god sa nama bude, ostaćemo tu jedno za drugo. Hvala ljudima koji su nas podržavali i verovali u nas, rade to i dalje! A ovi…nisu vredni pažnje. Hvala na razumevanju! – napisao je Anđelo.
Izvor.novevesti.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...