subota, 4. kolovoza 2018.

Mnogima je bio omiljeni lik u seriji “Sulejman Veličanstveni”, a sada ga ne biste ni prepoznali (Foto)



Serija Sulejman Veličanstveni je bila veoma popularna. Nema ko nije gledao tu seriju i uživao u intrigama koje su se dešavale.
Osim glavnih uloga koje su bile dominantne, sporedne uloge su itekako bile dobre. Moramo se složiti da je čitava postava glumaca izuzetno talentovana i da su seriju donijeli na najbolji mogući način.
Ko je vama od glumaca bio upečatljiv? Ne možemo a da se ne sjetimo onog vrcavog Zumbul-age koji nas je sve zasmijavao. Bez njega ta serija ne bi bila ista. Dobro je glumio, ali njegova uloga je bila baš simpatična.
Sluga koji sve zna, znatiželjan je, veseo, ali i vjeran Sulejmanu i ostalim. Vjeruje mu i sultanija Hurem koja mu dosta toga povjerava i od njega traži savjete. Ta uloga mu je svakako bila upečatljiva i pomogla mu je u njegovoj glumačkoj karijeri.
Prošlo je vremena od popularne serije, a da li znate kako Zumbul-aga izgleda sada? Njegovo pravo ime je Selim Bajraktar. Vjerujemo da ćete ostati bez teksta jer ga ovakvog niste navikli. Pogledajte ove slike:



Zaista dobro izgleda, zar ne? Ovdje je glumio jednog negativca koji je željan krvne osvete. Selim je pokazao da se može snaći i u drugim ulogama, pa je tako pokazao svoj talenat i u drugim serijama
Izvor:skandalstars.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...