petak, 3. kolovoza 2018.

Jednostavna i brza tortica, a poto zanimljiva, sa svojim šarama!



Sastojci
-Biskvit:


6 jaja
6 žlica šećera
6 žlica brašna
4 žlice kakaa
4 žlice čokolade u prahu
1 prašak za pecivo
1 vanilin šećer
1,5 dl ulja
1,5 dl mlijeka
-Fil
1 puding od čokolade
0,5l mlijeka
2 žlice šečera
10dkg maslaca
50 g čokolade
Priprema
Umutiti sastojke za biskvit ispecite ga i drškom drvene kuhače odmah ga izbodite i načinite guste rupe. Prekrijte ga da se ne suši.
Skuhajte puding po uputama na omotu i na kraju dodajte čokoladu, maslac i sve dobro izmiješajte. Još vruče, da se ne stvori korica, a i dok je još tekuć pokušajte staviti kremu u svaku od onih rupica koje ste napravili u tijestu, ide to malo teže ali snalazite se svakako. Moja ideja za drugi puta je staviti u vrečicu za ukrašavanje i tako doista napuniti svaku rupu a i prekriti kremom kolač.


Kad se ohladi stavite ga u frižider.Sasvim ohlađeni kolač narežite i poslužite
Kad se ohladi možete je prošarati crnom otopljenom čokoladom.
izvor : kolaci.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...