četvrtak, 28. prosinca 2017.

UPOZORENJE ZA RODITELJE: Kako tableti i mobiteli utiču na djecu mlađu od 5 godina!







Nažalost, došla su takva vrmena da današnaj djeca nemaju djetinjstvo već da im već kao i bebama glavna igračka bude mobilni.


Ono što nam zaista nije jasno jeste da postoji toliko roditelja koji će svoju djecu već od malih nogu “navući” na mobitele. To vam nikako nije dobro i razmislite o posljedicama.
Valjda ste svjesni da mobiteli, računari i slični preparati zrače. Zar niste razmišljali koliko štetite svome djetetu jer je stalno u kontaktu s mobitelom i ne ispušta ga iz ruku?

Pogotovo, ako ga koriste djeca mlađa od 5 godina. Ima veću mogućnost da oboli od raznih bolesti baš zbog toga što je stalno izloženo zračenju, a pogotovo jer su djeca vrlo osjetljiva.
Pored toga, vaše dijete nema djetinjstvo. Ne igra se napolju, ne uči nove stvari, ne druži se sa drugom djecom jer je zadubljeno u mobitel.

Onda kako raste počinje sve više biti ovisno o “selfijima” i “lajkovima” i toj ” popularnosti”. A da ne govorimo o tome da na društvenim mrežama mogu naići na bolesne osobe i pedofile.
Vaše dijete će zbog mobitela i sličnih stvari manje napredovati. Neće se dobro razvijati niti će s edukovati. Postat će ovisno o tehnologiji od malih nogu.




Potrudite se da potičete dijete na bitnije stvari i da mu obezbjedite normalno djetinjstvo. Ne dozvolite da tako mlado postane rob tehnologije.

Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...