subota, 18. veljače 2017.

JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE PEĆNICE BEZ KEMIKALIJA I BEZ PUNO MUKE


Prilikom čišćenja određenih stvari, kao i tvrdokornih mrlja, važno je znati koja sredstva koristiti kako bi Vam posao bio što lakši. Najbolja sredstva su ona koja već imate u domu, a to su ocat, soda bikarbona, limun i ostala sredstva koja Vam mogu jako olakšati prilikom čišćenja određenih stvari. Danas smo se usredotočili na čišćenje mikrovalne pećnice. Sigurni smo da nitko od nas ne voli čistiti tvrdokorne ostatke hrane koji su se zalijepili na stjenke unutrašnjosti.


JEDNOSTAVNO ČIŠĆENJE PEĆNICE BEZ KEMIKALIJA I BEZ PUNO MUKE


Za Vas smo pronašli jedan video u kojemu je prikazano kako brzo i jednostavno očistiti mikrovalnu u samo 3 minute. Korištena su 3 sredstva za čišćenje koja nakon djelovanja toliko rastvore mrlju i ostatke hrane da ih je na kraju vrlo jednostavno obrisati papirnatim ručnikom.
1. Prvi način je korištenjem mješavine limuna i vode
Stavite limun i vodu u jednu posudu i mikrovalnu pećnicu i uključite na 3 minute na najjaču temperaturu. Mješavina će rastvoriti sve masnoće, a na Vama je da prebrišete mikrovalnu papirnatim ručnikom.
2. Drugi način je korištenjem octa.

U široku posudu stavite ocat, a mikrovalnu uključite na 3 minute na najveću temperaturu. Nakon toga mikrovalnu obrišite krpom i mlakom vodom.Poslje ovog postupka mikrovalna će biti čista i nestat će svi neugodni mirisi.
3. Treći način uključuje upotrebu vlažnih maramica.
Postupak je u potpunosti isti. Uzmite desetak vlažnih maramica i stavite ih u mirkovalnu, a nakon tri minute možete i njih iskoristiti kako biste obrisali mikrovalnu. PAZITE, mikrovalna pećnica ih je jako zagrijala pa bi se mogli opeći.
Pokušate još danas i podijelite s prijateljima.


 Izvor: dobraideja.info

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...