SASTOJCI:
Potrebno je:
– 3 lista većih oblandi
– 800gr šećera
– 2dcl vode
– 250gr margarina
– 600gr mleka u prahu
– 100gr crne čokolade
PRIPREMA: Umutiti mikserom margarin i mleko u prahu.Šećer i vodu ušpinovati da bude gusto i muteći polako dodavati u umućen margarin i mleko u prahu.
Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.Masu prohladiti i staviti masu sa čokoladom na list oblande, preko mase opet list oblande, pa bela masa pa list oblande. Pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći da se ohlade.
Izvor: coolinarika.com
– 800gr šećera
– 2dcl vode
– 250gr margarina
– 600gr mleka u prahu
– 100gr crne čokolade
PRIPREMA: Umutiti mikserom margarin i mleko u prahu.Šećer i vodu ušpinovati da bude gusto i muteći polako dodavati u umućen margarin i mleko u prahu.
Dobro umutiti, podeliti na dva dela u jedan deo dodati 100gr otopljene čokolade.Masu prohladiti i staviti masu sa čokoladom na list oblande, preko mase opet list oblande, pa bela masa pa list oblande. Pritisnuti nečim teškim i ostaviti preko noći da se ohlade.
Nema komentara:
Objavi komentar