utorak, 11. rujna 2018.

MIKI I NADEŽDA OPET U AKCIJI! Strasno se GRLILI, a onda… JUU! Zadruga 2 ih ponovo spojila (VIDEO)


Bilo je pitanje trenutka!
Velike ljubavi između Nadežde Biljić i Mikija Đuričića iz “Zadruge 1” svi se sećamo.
Da budemo preciziniji, njihov seksualni odnos završio je na mnogim porno sajtovima, a svi ga smatraju kao jednim od najžešćih odnosa koji je se dogodio u svim rijaliti programima.


S obzirom da su oboje ušli u “Zadrugu 2”, Miki po zadatku, a Nadežda kao takmičar, svi su se pitali da li će obnoviti svoju ljubav.
Iako su se prvo izbegavali, pčelar i pevačica su se danas ponovo sreli u fast food-u u kom radi Đuričić, a onda je došlo do strasnog zagrljaja između njih dvoje, dok su ostali zadrugari tapšali.
– Ona je kao konj zaljubljena u mene, evo zagrliću je. Znam ja to. Mi smo drugovi stari – rekao je Miki za nju i dodao:
– Nadežda kaži mi da l’ smo u vezi, mi smo smo drugovi, čujemo se redovno. Sad šalu na stranu, rekao sam ti da se ne kačiš sa Miljanom i Marijom. Nisam ti je ja natovario… Ja sam izašao zbog nje iz rijalitija – rekao je Đuričić, na šta se Nadežda nadovezala:


– Ti meni sad kažeš da sam ja rijaliti igrač? – pitala je ljutito, nakon čega je rekla da su njih dvoje završili svaku priču.
Pčelar je naravno ovo prihvatio kroz šalu, te se nasmejao i završio raspravu sa njom.
Izvor:srbijadanas.com

Nema komentara:

Objavi komentar

Ona trlja ruku sa OCATOM dva puta sedmično… Razlog za to će vas natjerati da uradite isto!

Prirodni lijekovi su vrlo učinkoviti u liječenju raznih bolesti i zdravstvenih problema. Njihova najveća prednost je u tome što oni ne uz...